Logo
  • Nieuws
  • 31 mei 2021
  • Bron: RTL Z

Een op de vijf werkgevers wil volledig terugkeren naar kantoor

Hybride werken lijkt na corona de heilige graal. Toch zijn er werkgevers die plannen maken om weer fulltime op kantoor te gaan werken als de coronamaatregelen worden versoepeld. Zo ook facilitair dienstverlener Bouwens&.

Beeld Een op de vijf werkgevers wil volledig terugkeren naar kantoor

Uit een peiling onder 272 werkgevers door DVJ Insights in opdracht van RTL Z blijkt dat een vijfde van de werkgevers (gedeeltelijk) thuiswerken niet ziet zitten. Ze willen het oude normaal weer zo snel mogelijk oppakken.

Die behoefte hebben ook Michael Bouwens en zijn team zo vertelt hij aan RTL Z. De veelal jonge mensen in zijn team wonen te klein om goed te kunnen thuiswerken en presteren beter als ze bij elkaar komen.
Hij is er dan ook van overtuigd dat je als bedrijf niet zonder kantoor kan. Bouwens: "Je krijgt het beste team als je elkaar goed kent en als je weet wat er thuis speelt bij iemand. Dat lukt het beste als je even samen kunt koffiedrinken of lunchen, dan heb je oprechte aandacht voor elkaar. Een spontaan moment krijg je niet via een videocall."

Volg F-Facts

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste facility nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.

Word lid van F-Facts Facility Platform