Logo
  • Nieuws
  • 25 februari 2020

Ziek van kantoortuin? Bekijk uitzending De Monitor

Werken in een grote open ruimte met meerdere collega's, meerdere mensen hebben er last van. Het kan zelfs leiden tot verzuim. Volgens sommigen zelfs tot een burn-out aldus arbo-artsen. De arbowetgeving en bestaande normen voor het werken in de kantoortuin zijn vaag en ingewikkeld aldus betrokkenen. De Monitor wijdde er een uitzending aan. 

Beeld Ziek van kantoortuin? Bekijk uitzending De Monitor

Aan het woord is onder andere Wim Pullen van Center for People and Building die de onderzoeken wat nuanceert en FM de opdracht geeft samen met gebruikers de huidige omgeving kritisch te bekijken en toekomstige omgevingen samen te ontwerpen.

Wendbare werkplek

Anca Gosselink is Programmamanager, senior onderzoeker en zakelijk manager bij het Center for People and Buildings (CfPB). Ze gaat graag in gesprek met organisaties over een passende werkomgeving vanuit ambities, beleid en werkprocessen. De keuzes en vooral mogelijke effecten van deze keuzes zijn daarbij altijd haar aandachtspunt. Zij is een van de sprekers tijdens de Boostcamp: Zo maak je de werkomgeving wendbaar

Producttips

Volg F-Facts

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste facility nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.

Word lid van F-Facts Facility Platform