Logo
  • Nieuws
  • 3 oktober 2012
  • Claudio Lange

Nyink wint Benelux Office Products Award

Het Achterhoekse bedrijf Nyink is een van de winnaars van de Benelux Office Products Awards. De winnaars zijn bekendgemaakt tijdens de Paper en Convenience Show. Nyink kwam als beste uit de bus in de categorie 'Office Interior/Accessories'.

Beeld Nyink wint Benelux Office Products Award

Het product waar leverancier Nyink mee won is het Privascreen, een flexibele scheidingswand voor werk- en studieplekken. Magenta Publishing en OFFI Instituut keren jaarlijks de Benelux Office Products Awards uit. Deze zijn opgericht als een platform voor innovatieve kantoorproducten in de Benelux-markt. Het event groeit jaarlijks en is alom erkend als een prestigieuze prijs.

Verbeter uw facilitaire prestaties!

U moet als FM altijd kunnen aantonen wat u levert en wat er gebeurt als factoren veranderen. Wat gebeurt er bijvoorbeeld met de kwaliteit van de dienstverlening en de klanttevredenheid als er wordt gesneden in budget? En passen deze resultaten dan nog binnen de doelstellingen waaraan het facilitair bedrijf zich gecommitteerd heeft?

Maar hoe maakt u de prestaties inzichtelijk, hoe moet u deze beoordelen en hoe maakt u er een daadwerkelijk management dashboard van. Dat zijn de vragen waar veel facilitaire organisaties mee worstelen. Inzicht is noodzakelijk, om beleid en prestaties te verantwoorden en om op te sturen. Leer meer tijdens de cursus Facilitaire prestaties monitoren en verbeteren.

Producttips

Volg F-Facts

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste facility nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.

Word lid van F-Facts Facility Platform