Logo
  • Download
  • 15 juli 2015

The Maintenance Company nieuwsbrief

Handyman Services ontvangt nominatie voor NVSM Innovatie Award. Het dreigend tekort aan hoger technisch servicepersoneel, de vraag naar klantbeleving en de vraag naar efficiency leidde ons aan de onderkant van servicemarkt tot de innovatieve en creatieve oplossing; de Handyman Services.
Beeld The Maintenance Company nieuwsbrief

Download

Download

De Handyman Services van The Maintenance Company maakt de koppeling tussen hard facility en soft facility in de technische dienstverlening. Er bestaat namelijk nog geen combinatie tussen deze werelden, terwijl juist daardoor veel efficiencyvoordeel te behalen is. Met gevolg een betere dienstverlening en lagere kosten.

Handyman Services biedt innovatieve oplossingen voor onderhoud- en proces vraagstukken en speelt in op de trends in technisch dienstverlening. De Klantbeleving wordt belangrijker, de vraag naar efficiency neemt toe en de vraag naar kostenreductie blijft. Handyman Services is de creatieve oplossing voor het dreigend tekort aan hoger technisch servicepersoneel aan de onderkant van de servicemarkt.

De NVSM Innovatie Award
Een deskundige jury nomineerde de meest bijzondere ideeën, gerelateerd aan Service Management, die bedrijven inzonden. Voorwaarde is dat het een innovatie betreft die verband heeft met de doelgroep van technische Field Service en daarbij past binnen de interessegebieden van de NVSM. Op het voorjaarscongres van de NVSM, de Nederlandse Vereniging voor Service Management, wordt op 30 april door aanwezige leden de uiteindelijke winnaar gekozen.

Producttips

Volg F-Facts

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste facility nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.

Word lid van F-Facts Facility Platform