Logo
  • Nieuws
  • 3 juni 2021
  • Bron: RTL Nieuws

‘Voor ons wordt 2022 het jaar van terug naar kantoor’

Ook tijdens de laatste persconferentie gaf premier Rutte nog geen groen licht voor een terugkeer naar kantoor. Alleen naar de werkvloer voor een interne training zou kunnen. Veel bedrijven verwachten echter nog dit jaar hun medewerkers weer naar kantoor te kunnen laten komen. Bij informatiebedrijf Relx (voorheen Reed Elsevier) wachten ze echter nog even tot 2022.

Beeld ‘Voor ons wordt 2022 het jaar van terug naar kantoor’

Van de 1400 medewerkers kunnen dagelijks 75 een werkplek reserveren. Dat wordt binnenkort uitgebreid naar 100. Maar volgens HR-manager Omaira Amirkhan blijven de meesten tot het einde van het jaar thuiswerken en verandert er dus niets. Het is en was een heftig jaar en om nu al een nieuwe werkmethode is te voeren, vinden ze bij de multinational te snel zo vertelt Amirkhan aan RTL nieuws.

Op locatie

Hoe ze in 2022 gaan werken is nog niet helemaal uitgewerkt. Het wordt dan ook een transitiejaar. Wat wel nog dit jaar wordt ingevoerd is dat medewerkers 20 werkdagen per jaar op een zelfgekozen locatie mogen werken. Wie bijvoorbeeld op vakantie is kan daar nog een aantal dagen of weken aan vastplakken om te werken.

Producttips

Volg F-Facts

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste facility nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.

Word lid van F-Facts Facility Platform