Logo
  • Nieuws
  • 13 november 2017
  • Bron: Baaz

Tribes Amstel 'beste flexplek van Nederland'

Tribes heeft evenals twee jaar geleden de titel ‘Beste Flexplek van Nederland’ gewonnen. Na inspectie van tientallen flexplekken in Nederland gaf de jury de hoogste score aan de Tribes locatie ‘Amstel’.

Beeld Tribes Amstel 'beste flexplek van Nederland'

Met de Nationale Flexplek Test, een initiatief van ASUS Computers Benelux met ondersteuning van onder meer Microsoft, Baaz en Meeùs Verzekeringen, wordt gekeken naar meetbare factoren die van een flexplek dé flexplek maken. Zo wordt gezocht naar de beste locatie om écht productief te zijn. De vragen die onder meer worden gesteld zijn: hoe groot is de afstand tot het openbaar vervoer? Zijn er meetingrooms? Kan je er gasten ontvangen? Is een abonnement nodig om er te kunnen werken? Wat kost een kop koffie en hoe snel is de wifi?

Jurylid Rory van der Kolk, van blog Men & Style, sprak in zijn juryrapport met betrekking tot Tribes (zie foto) over 'Bijzonder vriendelijk en behulpzaam personeel, prima bereikbaarheid per auto en openbaar vervoer en uitstekende catering. Er zijn voldoende werkplekken om geconcentreerd te werken en je kan ook gerust even bij je spullen weglopen.' In de categorie horeca won het Volkshotel aan de Wibautstraat in Amsterdam. Tester Eva Brouwer: "De combinatie van vriendelijk personeel, goede koffie met rustig geroezemoes op de achtergrond maakt Volkshotel de ideale plek om lekker een paar uur te werken."

Accent op duurzaamheid en gezondheid

LAB55 in Apeldoorn is beoordeeld als beste lokale flexplek van 2017. "LAB55 is een inspirerende flexplek waar creatieve professionals bijeenkomen om te werken én om elkaar te versterken," zegt tester Anke Horstman , hoofdredacteur van website Techgirl.

De kwaliteit van de Wi-Fi blijkt bij 80 procent van de geteste flexplekken veilig en snel te zijn. Harde achtergrond muziek, te fel licht en een te hoog hipstergehalte leiden de flexwerkers af. In ruim 96 procent van de geteste flexplekken is de koffie uitstekend en in 42 procent van de gevallen is de koffie goedkoper dan €2,50 per kop. In ruim 48 procent is er fruit op de locatie te krijgen, dat is meer dan tijdens de test in 2015, toen dat in slechts 40 procent van de gevallen kon. Flexplekken leggen steeds vaker het accent op duurzaamheid en gezondheid.

Producttips

Volg F-Facts

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste facility nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.

Word lid van F-Facts Facility Platform