Logo
  • Nieuws
  • 1 maart 2018

Hoog rapportcijfer voor opleidingen van F-Academy

MindCampus, het bedrijf waartoe F-Facts en F-Academy behoren, heeft onlangs een vernieuwde Cedeo-erkenning gekregen voor de open bedrijfsopleidingen. Uit het onafhankelijke klanttevredenheidsonderzoek, dat uitgevoerd is door Cedeo, blijkt dat maar liefst 95,4% van onze klanten zeer tevreden is over onze dienstverlening en onze opleidingen!

Beeld Hoog rapportcijfer voor opleidingen van F-Academy

Er zijn in Nederland naar schatting ruim 8.500 commerciële opleidingsinstituten die een veelvoud aan maatwerk- en open opleidingen aanbieden. Om zicht te bieden op instituten die aantoonbaar naar tevredenheid van organisaties opleidingen, organisatieadvies of coaching hebben verzorgd, voert Cedeo klanttevredenheidsonderzoeken uit onder inkopers van deze diensten.

Een Cedeo-erkenning wordt uitsluitend verleend aan organisaties waarvan is gebleken dat minimaal 80 procent van de klanten tevreden tot zeer tevreden is over de kwaliteit van de opleidingen en de performance van het opleidingsinstituut. Op dit moment zijn op deze wijze zo’n 800 instituten op basis van marktwaardering geselecteerd en in het Cedeo-bestand opgenomen.

Bekijk het volledige aanbod van F-Academy

Producttips