Logo
  • Nieuws
  • 11 juni 2018

Heleen Arends wint EuroFM European Student Competition

De Nederlandse studente Heleen Arends heeft tijdens de European Facility Management Conference (EFMC) in Sofia (Bulgarije) de EuroFM European Student Competition gewonnen.

Beeld Heleen Arends wint EuroFM European Student Competition

Heleen Arends studeert aan de Hanzehogeschool Groningen en presenteerde tijdens de EFMC haar onderzoek naar de ontwikkeling van voeding in de Nederlandse gezondheidszorg. Ze liet ook zien hoe deze ontwikkelingen worden vertaald naar de toekomst. Vanuit de Hanzehogeschool namen dit jaar twee FM-studenten deel; de studenten zijn begeleid door Ab Reitsma en Johan Offringa.

Naast Heleen Arends sprak studente Rosalie Suurmeijer (Major Hospitality in Business) over hospitality binnen FM. Dat vraagt om maatwerk en het adagium 'Behandel de klant zoals jij behandeld wilt worden' gaat niet op volgens haar. Volgens Suurmeijer is er geen 'One way of dealing with hospitality'. Winnaar Arends krijgt een ticket voor IFMA’s World Work Place conference en expo op basis van € 1000 reis- en verblijfskosten.

Producttips

Volg F-Facts

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste facility nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.

Word lid van F-Facts Facility Platform