Logo
  • Nieuws
  • 13 oktober 2017

FMM.nl (Facility Management Magazine) is vanaf nu F-Facts.nl

FMM.nl en Facility Management Magazine dragen vanaf nu de nieuwe naam F-Facts, facility platform (F-Facts.nl). Ook de bijbehorende opleidingssite FMM Academy is van naam veranderd en heet nu F-Academy, facility opleidingen (F-Academy.nl).

Beeld FMM.nl (Facility Management Magazine) is vanaf nu F-Facts.nl

Waarom deze naamsverandering? In de eerste plaats omdat de oude naam al lang niet meer de lading dekt. Naast een magazine bieden we u vakinformatie via het web, e-mail, social media, opleidingen en events. Vandaar de nieuwe naam: F-Facts, facility platform.

Ook de vacaturesite Facility-info.com en het FMM Rapportencentrum zijn meegenomen in de naamswijziging en heten nu respectievelijk F-Facts Jobs (jobs.f-facts.nl) en F-Facts Rapporten (rapporten.f-facts.nl).

MindCampus

Los van de namen verandert er overigens niets aan de inhoud en functionaliteiten van de genoemde websites voor facility professionals. Wij blijven u – onveranderd – voorzien van kennis, inspiratie en opleidingen die u nodig heeft om voorop te blijven lopen op uw vakgebied.

En wist u dat F-Facts.nl en F-Academy.nl deel uitmaken van een nog grotere familie, die onderdak vindt bij het bedrijf MindCampus (voorheen WEKA Business Media) in Amsterdam? Naast facility professionals voorzien wij namelijk ook HR-professionals van vakinformatie in alle denkbare vormen. Wellicht interessant om uw HR-collega’s eens te wijzen op HR Praktijk.nl en HR Academy.nl.

Producttips

Ook interessant

Voorspel de toekomst met analytics
Download de gratis whitepaper

Volg F-Facts

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste facility nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.

Word lid van F-Facts Facility Platform