Logo
  • Nieuws
  • 17 november 2020
  • Bron: Interclean Amsterdam

De Amsterdam Innovation Award winnaars 2020

Op de derde dag van Interclean Amsterdam Online zijn de winnaars van de Amsterdam Innovation Award en bezoekerskeuze bekend gemaakt. Vloerreinigingsrobot Leobot is de algemene winnaar. TORK Virtual Reality Clean Hands Training is de bezoekerskeuze.

Beeld De Amsterdam Innovation Award winnaars 2020

De jury heeft Leobot by Lionsbot uitgeroepen tot winnaar van deze categorie, omdat de familie van vloerreinigingsrobots in staat is een scala aan taken uit te voeren. Deze gesocialiseerde robot is in staat om een relatie op te bouwen met menselijke schoonmakers door continue interactie met de omgeving. Op deze manier verhoogt Leobot de status en motivatie van de schoonmaker, waardoor ze trots zijn op hun werk. De robot brengt op een leuke en positieve manier schoonmaken naar het publieke domein.

The Visitors Choice winnaar - TORK Virtual Reality Clean Hands Training

De jury was zeer onder de indruk van deze gebruiksvriendelijke methode om handhygiëne te handhaven in zorginstellingen. De toegankelijkheid van het garanderen van voortdurende training op locatie om de normen te verbeteren, is een echte innovatie. De Virtual Reality-aanpak is essentieel om gedragsverandering op een leuke en boeiende manier te stimuleren. Het is de perfecte oplossing voor de algemeen erkende behoefte om mensen wereldwijd voor te lichten over handhygiëne.

De Amsterdam Innovation Award

De Amsterdam Innovation Award geeft erkenning aan unieke innovaties in de schoonmaak industrie. De jury beoordeelt de producten op de volgende vijf kenmerken: Originaliteit, winstgevendheid, duurzaamheid, hoe praktisch het product is en de impact die het heeft op de industrie.

Benchmark Facilitaire Innovatie

CSU onderzoekt met de Nationale Benchmark Facilitaire Innovatie 2021 hoe toonaangevende organisaties vernieuwing toepassen in een wereld die geregeerd wordt door COVID-19 en de bijbehorende maatregelen. In hoeverre zetten bedrijven een volgende stap in duurzaamheid, hospitality en workplace management? En welke impact heeft corona op de introductie en het gebruik van innovatieve toepassingen en concepten?

Het onderzoek vindt voor het derde jaar op een rij plaats en biedt inzicht in de wijze waarop innovaties op gebied van facilitair management een bijdrage leveren aan de uitdagingen van elke organisatie. Bent u benieuwd naar uw positie ten opzichte van uw vakgenoten?

Doe mee aan de benchmark

Producttips

Volg F-Facts

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste facility nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.

Word lid van F-Facts Facility Platform