Logo
  • Nieuws
  • 23 april 2020
  • Bron: MVO Nederland

Coronahulp community voor matchen ondernemersvraag en -aanbod

MVO Nederland introduceert de Coronahulp Community, een digitaal platform waarop ondernemers hun uitdagingen en oplossingen in deze coronacrisis kunnen delen en matchen met andere ondernemers. Op die manier helpen ze elkaar met dat wat op dit moment nodig is.  

Beeld Coronahulp community voor matchen ondernemersvraag en -aanbod

Als ondernemer heb je bijvoorbeeld een productvoorraad over die van toegevoegde waarde kan zijn in de zorg. Of mensen beschikbaar die willen helpen bij bedrijven in essentiële sectoren. Al dat soort uitdagingen en oplossingen zijn welkom. De Coronahulp Community brengt ze bij elkaar.

“Met een crisis van deze omvang had niemand rekening kunnen houden. Als het ons één ding duidelijk maakt, is het dat een toekomstbestendige economie van levensbelang is. Een economie die wellicht niet volledig bestand is tegen pandemieën, maar wel tegen crises die we wél van verre zien aankomen. Op dit moment is het echter alle hens aan dek voor ondernemers. Om hen te helpen biedt de Coronahulp Community een goede houvast. Een houvast dat ondernemers hopelijk door deze crisis kan helpen”, zegt Maria van der Heijden, directeur-bestuurder van MVO Nederland.

Ga naar Futureproof community om jouw uitdaging of oplossing te plaatsen.

Producttips

Ook interessant

Volg F-Facts

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste facility nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.

Word lid van F-Facts Facility Platform