Logo
  • Nieuws
  • 8 december 2017
  • Bron: Integron

ANWB heeft beste facilitair bedrijf en wint Facility Beleving Award 2017

Voor het achtste jaar op rij heeft Integron de Facility Beleving Award uitgereikt aan de organisatie die het beste presteert op het gebied van facility beleving. De ANWB is in 2017 opnieuw verkozen als organisatie met het beste facilitair bedrijf en nam daarmee voor de 6e keer de award in ontvangst op 7 december in het Sligro Inspiratielab ZiN te Veghel. Tot de top-3 genomineerde organisaties behoorden ook de Provincie Limburg en de Provincie Groningen.

Beeld ANWB heeft beste facilitair bedrijf en wint Facility Beleving Award 2017

Jaarlijks worden de Beleving Awards uitgereikt in drie soorten: Facility Beleving, Klantbeleving en Medewerkerbeleving. De Facility Beleving Award is dit jaar op de door Integron en Albron georganiseerde ‘Dag van de Gastbeleving’ aan de ANWB overhandigd.

Erik de Jonge, Manager Business Services ANWB: “Mensen zeggen vaak, naar de top komen is goed, maar om er te blijven is het moeilijkste dat er is. Ik draag deze prijs dan ook op aan al onze medewerkers.” De nominaties voor de Facility Beleving Award zijn gebaseerd op de uitkomsten van facility belevingsonderzoeken voor ruim 60 organisaties naar de tevredenheid onder eindgebruikers van het facilitair bedrijf in 2016. De bedrijven met de beste tevredenheidsscores zijn uiteindelijk genomineerd. Zij hebben dus de meest tevreden eindgebruikers van het facilitair bedrijf.

Hoe vergroot je de zichtbaarheid van het facilitair bedrijf?

Een relatief ouderwets ingericht facilitair bedrijf omturnen tot een Business Service Center dat zichtbaar is binnen de organisatie en voldoet aan alle vereisten van deze tijd. De afgelopen acht jaar stuurde Erik de Jonge dit proces aan bij ANWB. Lees hier hoe hij dit voor elkaar heeft gekregen.

Producttips

Ook interessant

Space Management Maturity Model
Download de gratis whitepaper