Logo
  • Nieuws
  • 1 februari 2018
  • Bron: Hago

Hago viert 75-jarig bestaan met cadeau aan Nederland

Vandaag bestaat Hago precies 75 jaar. In 1943 richtte Ton Goedmakers een glazenwassersbedrijf op in Heerlen en gaf het de naam Hago, naar zijn vader Harrie Goedmakers. 75 jaar later is het familiebedrijf uitgegroeid tot een veelzijdig  schoonmaakbedrijf waarin Hago-medewerkers zich op duizenden locaties inzetten voor een schoon Nederland.

Beeld Hago viert 75-jarig bestaan met cadeau aan Nederland

De dienstverlening van Hago is gesegmenteerd in een keur aan bedrijven: Hago Zorg, Hago Food & Industry, Hago Airport Services, Hago Onderwijs, Hago Offices, Hago Next en Hago Rail Services. Het bedrijf is onder meer verantwoordelijk voor de schoonmaak op Schiphol, met ruim 63 miljoen reizigers per jaar en voor de schoonmaak van alle 3.000 treinstellen van NS die in Nederland rondrijden. Hago boekte in 2017 een omzet van 350 miljoen euro.

Fotobijschrift: De schoonmakers van Nederland gaan dit jaar on tour met een in Hago-stijl omgebouwd VW-busje, de Hago Buzz. Deze Buzz werd deze week op feestelijke wijze gepresenteerd aan de Raad van Bestuur van Vebego. V.l.n.r. Michel Möller, Ton Goedmakers, Steph Feijen en Ronald Goedmakers.

Hago Family Festival

Onlangs werd Hago door MT1000 gewaardeerd als beste schoonmaakbedrijf van Nederland. Een pluim voor alle collega’s die keer op keer het verschil maken. “We zijn begonnen als familiebedrijf en zijn dat altijd gebleven," aldus Ronald Goedmakers, CEO van Vebego. "Met hart voor onze mensen. Betrokken medewerkers die zich dagelijks inzetten voor onze klanten. Daarom gaan we Hago 75 jaar ook vieren met al onze medewerkers en hun gezinnen tijdens het Hago Family Festival later dit jaar. Daar gaan we samen een fantastisch feest van maken." Ter ere van haar 75-jarige jubileum komt Hago later dit jaar met een jubileumactie die het belang van schoon laat zien en een cadeau aan Nederland is.

Producttips

Volg F-Facts

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste facility nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.

Word lid van F-Facts Facility Platform