Logo
  • Nieuws
  • 22 juli 2019
  • Bron: Facilicom

Facilicom Group neemt Synorga Groep over

Facilicom Group heeft met ingang van 17 juli 2019 de Synorga groep overgenomen. De Synorga groep verleent elektrotechnische diensten aan woningen en gebouwen op het gebied van beveiliging & telecommunicatie, elektrische installaties en energiemanagement. Het merk Synorga blijft gehandhaafd en wordt een zelfstandig onderdeel van de Facilicom Solutions divisie van Facilicom Group.

Beeld Facilicom Group neemt Synorga Groep over

Facilicom neemt alle medewerkers en activiteiten van Synorga, die dit jaar haar 50-jarig jubileum viert, over. Daarmee zal de divisie Facilicom Solutions uit 1140 technische en facilitaire medewerkers komen te bestaan. Het managementteam van Synorga blijft aan. Directeur Leo Droog neemt in de loop van het jaar afscheid.

Breed palet van elektrotechnische diensten

Advies over, aanleg van, onderhoud & inspecties aan en beheer van elektrotechnische- en beveiligingsinstallaties zijn de kernactiviteiten van het solide Synorga. Deze activiteiten vullen de leemte die Facilicom Solutions op elektrotechnisch vlak ervaart. Synorga’s specialisme is in die zin een welkome aanvulling. Daarnaast zijn beide organisaties gedreven om nieuwe ontwikkelingen te realiseren. Verduurzaming, energiemanagement en -reductie en ontwikkelingen in smart building zijn enkele thema’s waarin beide organisaties elkaar vinden en aanvullen.

Producttips

Volg F-Facts

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste facility nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.

Word lid van F-Facts Facility Platform