Logo
  • Download
  • 11 november 2015

Infographic Information Value Index

PwC heeft samen met Iron Mountain de eerste informatiewaarde-index gecreëerd. Deze index beoordeelt de vooruitgang die bedrijven hebben geboekt in het bepalen en gebruiken van de waarde van informatie. De manier waarop organisaties informatie beheren is tegenwoordig heel belangrijk, en veel bedrijven zijn bang dat hun concurrenten het beter doen. De meeste organisaties hebben twee mogelijk tegenstrijdige prioriteiten: beveiliging tegen verlies en inbreuk, en waarde uit informatie halen.
Beeld Infographic Information Value Index

Download

Type:
PDF-bestand
Grootte:
1,66 MB
Download
Aangeboden door:
Iron Mountain

De infographic toont de belangrijkste punten van het onderzoek van PwC en Iron Mountain. De respondenten van dit onderzoek bestaan uit 1800 senior business leaders uit Europa en Noord-Amerika.

Onderzoeksrapport: Kan uw organisatie waardevolle informatie uit uw gegevens halen
Download nu ook het gehele onderzoekrapport
 

Iron Mountain (NYSE: IRM) is wereldleider op het gebied van informatiebeheer en archiefopslag. De diensten die Iron Mountain biedt op het gebied van papieren en digitale informatiestromen, doen de kosten, risico´s en inefficiënties van klanten drastisch dalen.

Producttips

Volg F-Facts

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste facility nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.

Word lid van F-Facts Facility Platform