Logo
  • Nieuws
  • 6 januari 2020
  • Bron: Duurzaambedrijfsleven

De belangrijkste energiewetten en subsidies van 2020

Op het gebied van energiewetten en subsidies gaat er dit jaar het een en ander veranderen voor ondernemers. Wat verandert er in 2020 en waar moest je al aan voldoen in 2019? 

Beeld De belangrijkste energiewetten en subsidies van 2020

Energie besparen is niet alleen een kans voor ondernemers; het is ook al jaren verplicht. In 2019 kwam daar een nieuwe wet bij: de Informatieplicht Energiebesparing. Sinds 1 juli dat jaar moeten ondernemers van bedrijven met een energieverbruik vanaf 50.000 kilowattuur en/of 25.000 kubieke meter gas hun energiebesparende maatregelen doorgeven aan de overheid. Vanaf donderdag 5 december 2019 geldt dit ook voor bedrijven met een energie-auditplicht (EED).

Maar dat is niet alles. In 2020 verandert er van alles op het gebied van energiewetten en subsidiemogelijkheden voor duurzame energie en CO2-reducerende technieken. Wil je weten wat dit voor jouw bedrijf betekent en hoe je ervoor kunt zorgen dat je aan alle regels voldoet? Bekijk de infographic (klik om naar pagina te gaan).

Bron: Duurzaambedrijfsleven.nl

Producttips

Volg F-Facts

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste facility nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.

Word lid van F-Facts Facility Platform