Logo
  • Download
  • 16 april 2019

Houd regie over uw informatiebeheer, zodat u toekomstgericht kunt groeien

Vaak staan alleen al de simpele basisuitdagingen van informatiebeheer in de weg bij het afronden van uw taken en doorgroeien in de organisatie. Zo bestaan er ook uitdagingen die uw organisatie belemmeren om toekomstgericht te groeien.
Beeld Houd regie over uw informatiebeheer, zodat u toekomstgericht kunt groeien

Download

Type:
PDF
Grootte:
8 pagina's
Download
Aangeboden door:
Iron Mountain

We hebben deze uitdagingen verkend in een webinar reeks. Centraal stonden de vragen: wat zijn de belangrijkste uitdagingen en nieuwe trends; en hoe ontwrichten die het informatiebeheer en het dagelijks bestuur? De volgende uitdagingen zijn aan bod
geweest:

  • Informatiecyclus management
  • Digitale transformatie
  • Fusies, overnames en afsplitsingen
  • Machine learning en kunstmatige intelligentie

In dit eBook gaan we dieper in op deze uitdagingen en op de vraag hoe u met ’Solve en Evolve’ de regie houdt over deze processen.

Iron Mountain (NYSE: IRM) is wereldleider op het gebied van informatiebeheer en archiefopslag. De diensten die Iron Mountain biedt op het gebied van papieren en digitale informatiestromen, doen de kosten, risico´s en inefficiënties van klanten drastisch dalen.

Producttips

Ook interessant

Ook interessant

De basisprincipes van digitaliseren
Download de gratis whitepaper

Volg F-Facts

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste facility nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.

Word lid van F-Facts Facility Platform