Logo
  • Download
  • 16 juli 2019

Effectievere werkplekken dankzij datagedreven FM

De databerg groeit naar grote hoogte, en die groei gaat steeds sneller. Sociale media zijn hierbij zeer invloedrijk. Big data biedt veel kansen, maar vereist ook een strategie die alle ontwikkelingen bij kan houden. En die zorgt voor levenscyclusbeheer met bescherming en toegankelijkheid van die, soms bedrijfskritische, informatie.
Beeld Effectievere werkplekken dankzij datagedreven FM

Download

Type:
PDF
Grootte:
12 pagina's
Download
Aangeboden door:
Iron Mountain

Ook het verzamelen, analyseren en toepassen van facilitaire data begint in steeds meer organisaties serieuze vormen aan te nemen. Om toegevoegde waarde te bieden kan de tegenwoordige facility professional niet achterblijven. De nieuwe FM’er staat dicht bij de business en ontzorgt de medewerker met behulp van data en Internet of Things (IoT). 

Download de gratis whitepaper voor meer informatie.

Iron Mountain (NYSE: IRM) is wereldleider op het gebied van informatiebeheer en archiefopslag. De diensten die Iron Mountain biedt op het gebied van papieren en digitale informatiestromen, doen de kosten, risico´s en inefficiënties van klanten drastisch dalen.

Producttips

Ook interessant

Ook interessant

Volg F-Facts

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste facility nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.

Word lid van F-Facts Facility Platform