Logo
  • Download
  • 14 juli 2015

Digitaal versus papier: IT versus facility?

Veel organisaties onderschrijven het belang van een geïntegreerd beleid op het gebied van fysiek en digitaal documentbeheer, dat vaak bij twee afzonderlijke afdelingen – FM en ICT – is ondergebracht. Maar hoe ver zijn organisaties daar in werkelijkheid mee? En in hoeverre zijn de taken en verantwoordelijkheden tussen IT en facility duidelijk afgebakend?
Beeld Digitaal versus papier: IT versus facility?

Download

Type:
PDF
Grootte:
23 pagina's
Download
Aangeboden door:
Iron Mountain

Om inzicht hierin te krijgen deed FMM in samenwerking met Computable en Iron Mountain een onderzoek naar beleid en uitvoering van documentbeheer binnen organisaties. En of het nu gaat om fysieke of digitale documenten, in de praktijk worden veelal dezelfde veiligheidseisen gesteld op het gebied van vernietigingsverplichtingen en toegangscontrole. In hoeverre werken IT en facility samen om hier concreet invulling aan te geven? Of werken beide afdelingen juist langs elkaar heen?

In deze whitepaper krijgt u een overzicht en een analyse van de belangrijkste resultaten van het onderzoek. Daarnaast worden de uitkomsten geduid door managing director Jeroen Strik van Iron Mountain Benelux en IT- en facility managers.

Iron Mountain (NYSE: IRM) is wereldleider op het gebied van informatiebeheer en archiefopslag. De diensten die Iron Mountain biedt op het gebied van papieren en digitale informatiestromen, doen de kosten, risico´s en inefficiënties van klanten drastisch dalen.

Producttips

Ook interessant

Ook interessant

Volg F-Facts

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste facility nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.

Word lid van F-Facts Facility Platform