Logo
  • Persbericht
  • 6 mei 2022
  • CSU

Trots op John van Hoof zijn plek in de Inclusive30 van 2022!

Diversiteit en inclusiviteit, het staat op de agenda in elke bestuurskamer. Een eerlijkere samenleving met gelijke kansen voor iedereen, ongeacht geslacht, herkomst of levensbeschouwing: daar is niemand tegen. En hoe bedrijven moeten toegroeien naar een organisatie die volop profiteert van diversiteit door inclusief te zijn, daarover wordt al jaren volop gesproken en geschreven.

Beeld Trots op John van Hoof zijn plek in de Inclusive30 van 2022!

MT/Sprout zet dertig mensen in de spotlight, omdat ze zich sterk maken voor inclusiviteit en diversiteit in Nederlandse bedrijven. Als leider, expert, dienstverlener of rolmodel. Vol trots kunnen wij zeggen dat John van Hoof is opgenomen in de Inclusive30 van 2022!

Lees er hier meer over of bekijk de volledige lijst hier.

CSU is vanuit 11 vestigingen landelijk actief in de schoonmaakbranche. De onderneming heeft (hoofd)vestigingen in o.a. Uden, Amsterdam, Apeldoorn, Barendrecht, Breda, Eindhoven, Houten, Den Haag, Maastricht en Groningen. Voor diverse sectoren, waaronder zorg, onderwijs en leisure, is CSU al meer dan 50 jaar een gespecialiseerde schoonmaakpartner. CSU biedt werk aan ruim 15.000 mensen en is marktleider in Nederland. Duurzaamheid, goed werkgeverschap, hospitality en innovatie zijn belangrijke thema’s die in de bedrijfsvoering en diverse projecten terugkomen.

Producttips