Logo
  • Persbericht
  • 11 mei 2017
  • Planon

Simone Grim en Quinten Schamhart winnen CoreNet Global Benelux Chapter Student Award 2017

Simone Grim (NHTV University of Applied Science) heeft de CoreNet Global Benelux Chapter Student Award 2017 voor HBO gewonnen. Quinten Schamhart (Saxion University of Applied Sciences) die voor master. Nadat de scripties door de jury werden beoordeeld werden ze door het publiek tijdens de uitreiking op 10 mei 2017, op het SS Rotterdam, als beste beoordeeld. Zij winnen daarmee toegang tot de CoreNet Global European Summit 2017 in Londen, inclusief entree en hotel.

Beeld Simone Grim en Quinten Schamhart winnen CoreNet Global Benelux Chapter Student Award 2017

‘Can the building get in the way of learning?’

De scriptie van Simone Grim, met als titel ‘Can the building get in the way of learning’ bestond uit een zeer gedegen onderzoek naar de bijdrage van de leeromgeving aan het leren. Zowel bij studenten als leerkrachten.  Er is al veel onderzoek gedaan naar de kantooromgeving met betrekking tot de bijdrage hiervan aan de productiviteit van de organisatie, maar dit was nieuw en goed uitgevoerd. De resultaten zijn aansprekend en schoolbesturen kunnen hiermee echt mee aan de slag.
Naast Simone Grim was ook Pascale Kievit van de Fontys Hogesholen Eindhoven genomineerd voor de HBO-categorie.

Next generation mega e-fulfilment centres

Met de onderzoeksvraag ‘What is the future influenc of the logistics property manager in adding value to the next generation mega e-fulfiment centres?’ heeft Quinten Schamhart een perfect gestructureerd onderzoek neergezet. En met het oog op de actualiteit rondom het internetwinkelen, wat vraagt om een ‘bijzondere’ logisitieke vastgoeddienstverlening, enorm relevant.
Naast Quinten Schamhart waren Nienke Rovers (TU Eindhoven) en Hylke de Visser (TU Delft) genomineerd voor de Master-categorie.

CoreNet Student Award

Met de CoreNet Student Award 2017 willen CoreNet Global Benelux Chapter en Planon, als trotse partner, studenten en professionals samenbrengen op het gebied van Corporate Real Estate, Facility Management en Workplace.

  • De jury bestond dit jaar uit:
  • Philips – René van der Burgt
  • Measuremen – Bram Aarntzen
  • Koninklijke Bibliotheek Den Haag - Yvette Watson
  • Enexis - Geert Huisman
  • Planon – David Stillebroer
  • TU Delft – Monique Arkelstein (juryvoorzitter)
Planon is een internationale softwareleverancier die organisaties ondersteunt organisaties bij het integraal stroomlijnen van alle bedrijfsprocessen rondom gebouw, mens en werkplek. Planon-oplossingen realiseren efficiency, duurzaamheid en kostenreductie in deze processen en dragen concreet bij aan klanttevredenheid en productiviteit.

Producttips