Logo
  • Persbericht
  • 14 januari 2019
  • Hospitality Group

Marjon Tuin versterkt Hospitality Group als adviseur sourcing

Hospitality Group is verheugd te laten weten dat Marjon Tuin per 1 december 2018 ons team versterkt als consultant sourcing, regie en performance. ‘Marjon heeft veel ervaring op het gebied van IFM-outsourcing. Haar rol als consultant en haar ervaring bij ISS zijn zeer waardevol voor ons’, aldus George Maas, partner bij Hospitality Group.

Beeld Marjon Tuin versterkt Hospitality Group als adviseur sourcing

Adviseur sourcing

Marjon heeft na het behalen van haar master International Business Management & Marketing ruime ervaring opgedaan binnen ISS Facility Services als Solutions Development Manager. Vanuit die functie heeft ze bijgedragen aan de ontwikkeling van diverse succesvolle integrale tender trajecten. Na haar overstap naar FGB Facility Group heeft zij zich als consultant gericht op advies- en implementatieprojecten gericht op IFM-outsourcing, performance management en change management.

Bij Hospitality Group gaat Marjon sourcingsstrategieën ontwikkelen en implementeren voor zowel Nederlandse als internationale opdrachtgevers. Van het uitstippelen van de sourcingsstrategie en het ondersteunen bij inkooptrajecten tot het adviseren over organisatie-inrichting en monitoring van de performance van in- en externe dienstverleners.

Hospitality Group is het advies- en projectmanagementbureau voor hospitality, facility management, huisvesting en inkoop. ‘Creating better places’ is onze missie.

Producttips