Logo

Ucility | Advies facilitaire vraagstukken

Ucility is inventief in het bedenken, uitvoeren en managen van maatwerkoplossingen op het gebied van logistiek, services, huisvesting en contractmanagement. Ucility focust zich op vertalen, implementeren en managen van strategische keuzes door de opdrachtgever. Ucility is daarmee niet gericht op strategische (corporate) beleidsvorming maar juist op het vertalen in tactische uitvoeringsprocessen.

Klant centraal
Ongeacht de uitvoering, het uitgangspunt is altijd gericht op customer intimacy, waarbij op basis van overname van (deel)processen gewerkt wordt aan klant specifieke oplossingen. De uitvoering vindt plaats op basis van: project management, interim management en/of consultancy.
In de praktijk betekent dit dat we verantwoording nemen voor het project en dat we de risico’s in direct overleg met de klant managen. Ucility maakt processen herkenbaar, meetbaar en resultaatgericht. Daarmee maken we mogelijkheden, alternatieven en risico’s voor u helder en inzichtelijk. Dat resulteert in een transparant proces waarbij de besluitvorming plaats vindt op duidelijke wijze. Daarmee ontzorgen we u.
We excelleren bij onze klanten in kwaliteit door inventieve oplossingen, die mede gestoeld zijn op best practices oplossingen uit eerdere projecten. Met een inzichtelijk en gecontroleerd proces zorgen we voor vertrouwen bij de klant.

Ontstaan Ucility
Ucility kan bogen op ruim 10 jaar ervaring met integrale, facilitair brede vraagstukken. Ucility faciliteert klanten bij het oplossen van accommodatie en ondersteunende logistieke vraagstukken. Ucility neemt daarbij de verantwoordelijkheid voor het bedenken, uitvoeren én managen van praktische maatwerkoplossingen.

 • Achtergrond
  Beeld 5 valkuilen bij herhuisvestingsprojecten

  5 valkuilen bij herhuisvestingsprojecten

 • Nieuws
  Beeld Meeste kantoren hebben overdaad aan onbezette werkplekken

  Meeste kantoren hebben overdaad aan onbezette werkplekken

 • Opinie
  Foto <a href="/maarten-peters">Maarten Peters</a>

  Bricks, Bytes en… Oh ja, Behaviour natuurlijk

 • Case
  Beeld Duet faciliteert transitie in vastgoed langdurige zorg

  Duet faciliteert transitie in vastgoed langdurige zorg

 • Persbericht
  Beeld Ketenaward 2017!

  Ketenaward 2017!