Logo

ENGIE | Zakelijke energie

Waar uw energie vandaan komt, bepaalt u zelf. Maar waar hij ook vandaan komt, bij ENGIE is energie
100% groen opgewekt in de natuur. Van bijvoorbeeld zonnepanelen of windmolens. Zo dragen wij bij aan een betere wereld. Dat is goed voor het milieu en uw portemonnee. Een win-win-situatie dus.

ENGIE biedt de unieke combinatie van energie en techniek. Wij kunnen de energievraag van uw  onderneming verkleinen én besparingen realiseren door slimme technische oplossingen. De resterende energiebehoefte vullen we in met 100% duurzame energie. Dat maakt dat we écht in staat zijn om duurzaamheid te laten werken. Samen maken we het verschil en kunnen we een  bijdrage leveren aan de houdbaarheid van een betere wereld.

Vanaf 2019 bent u wettelijk verplicht om energie of gasbesparende maatregelen toe te passen voor uw onderneming, indien deze een terugverdientijd van vijf jaar of minder hebben. Wilt u meer informatie over de regelingen die op uw onderneming van toepassing zijn? Wilt u de overstap maken naar milieuvriendelijk ondernemen? Ga aan de slag met ENGIE.

Wij helpen u graag! Want wij weten precies welke uitdagingen u heeft. Samen gaan we aan de slag en kijken we wat het beste bij u én uw onderneming past. Zo maken we ondernemen een stuk aantrekkelijker en dragen we samen bij aan een duurzamere wereld.