Logo
  • Nieuws
  • 20 maart 2017

Interessante FM of Real Estate scriptie? Doe mee aan de Student Award!

Ben je in 2016 afgestudeerd en heb je een scriptie geschreven op het gebied van Corporate Real Estate, Facility Management of Workplace? Ding dan mee naar de CoreNet Student Award 2017.

Beeld Interessante FM of Real Estate scriptie? Doe mee aan de Student Award!

Met de CoreNet Student Award 2017 willen CoreNet Global Benelux Chapter en Planon, studenten en professionals samenbrengen. Jaarlijks worden er drie categorieën Student Awards uitgereikt:

  • Beste Bachelor inzending
  • Beste Master inzending
  • Beste Postacademische inzending

De uitreiking van Student Award 2017 vindt plaats op 10 mei op het SS Rotterdam. Tijdens deze bijeenkomst zijn veel professionals uit het vakgebied en CoreNet-leden aanwezig, bijvoorbeeld van Shell, Philips, Unilever, IBM en Planon. Elke Award winnaar ontvangt entree, reis en hotelovernachtingen om deel te kunnen nemen aan het CoreNet Global European Summit 2017 in London.

Ben je afgestudeerd in 2016, zend je scriptie dan uiterlijk 2 april 2017 in. Ga voor meer informatie over de voorwaarden naar de website van CoreNet.

Planon is een internationale softwareleverancier die organisaties ondersteunt organisaties bij het integraal stroomlijnen van alle bedrijfsprocessen rondom gebouw, mens en werkplek. Planon-oplossingen realiseren efficiency, duurzaamheid en kostenreductie in deze processen en dragen concreet bij aan klanttevredenheid en productiviteit.

Producttips