Logo

EDGE Olympic: zet de werkplek naar je hand met een app

  • Smart Workspace
  • Huisvesting & vastgoed
  • Duurzame huisvesting
De smartphone als sleutel en afstandsbediening van de werkomgeving? EDGE Olympic aan de Amsterdamse Zuidas is allesbehalve een traditioneel kantoorgebouw...
Beeld EDGE Olympic: zet de werkplek naar je hand met een app

Via een app kunnen gebruikers hun werkplek naar hun eigen hand zetten met het regelen van verlichting, temperatuur, luchtvochtigheid en het CO2-niveau. Met dezelfde technologie kunnen gebruikers ook snel collega’s lokaliseren, de bezettingsgraad controleren, toegang krijgen tot de parkeergarage of vergaderzalen boeken.

Ruimte voor elke werkvorm

EDGE Olympic is ontworpen als een groot, open ecosysteem waarbinnen kleinere gemeenschappen eenvoudig aansluiting vinden bij andere gebruikers. Het resultaat is een inspirerende omgeving met vele soorten flexibele werkplekken die ruimte biedt aan elke werkvorm.

Het gebouw is grotendeels circulair. De basis van het kantoorgebouw wordt gevormd door een oud, bestaand pand. Bovendien is er nu al gedacht aan het moment dat de levensduur van het gebouw is verstreken. De bovenste twee verdiepingen hebben bijvoorbeeld een houten constructie die relatief eenvoudig gedemonteerd kan worden voor toekomstig hergebruik.

Wilt u EDGE Olympic zelf ervaren? Ga dan mee op de Inspiratietour Zuidas. In één middag doet u volop nieuwe ideeën op voor de werkomgeving in uw organisatie.

Volg F-Facts

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste facility nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.

Word lid van F-Facts Facility Platform