Logo
 • Nieuws
 • 28 augustus 2019

Smart Workspace & Hospitality Event: high tech meets high touch

Hoe zorgt u voor de optimale klantbeleving in de werkomgeving door de inzet van high tech en high touch? Welke keuzes maakt u daarbij? En welke nieuwe ontwikkelingen spelen hierbij een cruciale rol? Op het Smart Workspace & Hospitality Event krijgt u alle antwoorden in inspirerende keynotes, een bruisende talkshow en een uitgebreid aanbod van praktijkcases, workshops en inspiratiesessies.

Beeld Smart Workspace & Hospitality Event: high tech meets high touch

F-Academy presenteert op 26 november een splinternieuw event in De Woonindustrie in Nieuwegein: het Smart Workspace & Hospitality Event. Juist de mix van technologie op de werkplek en innovaties in gastvrijheid maken dit event uniek. Facility moet tech en touch op een slimme manier combineren voor de ultieme customer experience, het zijn twee kanten van dezelfde medaille.

Op het event staan de volgende thema's centraal:

 • Smart Workplace
 • Data driven facility
 • Customer experience
 • Hospitality & gastvrijheid

Disruptieve innovaties

De openingskeynote wordt verzorgd door Frans Feldberg, hoogleraar Data-driven Business Innovation aan de VU Amsterdam. Hij zal ingaan op de mogelijkheden die facility heeft om bestaande business modellen te verbeteren en nieuwe datagedreven modellen te ontwikkelen. Aan de hand van inspirerende voorbeelden laat hij zien dat Big Data en Artificial Intelligence disruptieve innovaties zijn die grote consequenties kunnen hebben voor het huidige verdienmodel van veel organisaties.

Daarna worden in een bruisende talkshow de externe ontwikkelingen op het gebied van tech en touch met impact op de workspace besproken. In drie rondes met parallelsessies kunt u vervolgens zelf uw gewenste programma samenstellen, met keuze uit onder meer:

 • Facilitair sturen op data bij ABN AMRO
 • Het geheim van gastvrije organisaties
 • High tech versus high touch in de werkomgeving
 • Verbeter hospitality met persona’s en klantreizen
 • De toekomst van on demand huisvesting
 • Met high tech uw bezoekers nudgen

In de komende weken worden steeds meer namen van sprekers en onderwerpen bekendgemaakt. 

Interactie en netwerkmogelijkheden

Wie wil bijblijven en zijn of haar facilitaire beleid wil vernieuwen, mag het Smart Workspace & Hospitality Event op 26 november niet missen! U krijgt input voor het creëren en faciliteren van een Smart Workspace met optimale klantbeleving, die bijdraagt aan hogere productiviteit van medewerkers en het behoud en aantrekken van talent voor uw organisatie. Bovendien profiteert u van de interactie en netwerkmogelijkheden met vakgenoten die verantwoordelijk zijn voor het creëren van een optimale werkomgeving.

Nieuwsgierig geworden naar het programma van Smart Workspace & Hospitality Event?

Producttips

Volg F-Facts

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste facility nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.

Word lid van F-Facts Facility Platform