Logo
  • Nieuws
  • 31 oktober 2019

Innovatie award: finalisten pitchen hun innovaties (video's)

De CSU Innovatie Award biedt start-ups en jonge ondernemers een podium om originele, innovatieve ideeën te delen én ze in de volgende versnelling te brengen. Na een juryselectie, pitchronde en online stemronde zijn er nog drie finalisten in de race voor de succesversneller. Benieuwd wie dit zijn en met welke innovaties zij impact gaan maken in de facilitaire branche? Bekijk dan de video's.

Beeld Innovatie award: finalisten pitchen hun innovaties (video's)

Metal Fuel Systeem

Circulaire infrastructuur voor schone energie om toekomstige energiebehoefte te verduurzamen middels de opslag en verbranding van ijzerpoeder.

Voting Bin

Uniek, in het oog springend product waarmee recyclen en schoonhouden van uiteenlopende locaties aantrekkelijker wordt gemaakt voor bezoekers

.

Spacetime Layers

Platform dat organisaties in staat stelt locatie-specifieke informatie beschikbaar te maken via een app opgebouwd uit kaartlagen: Layers.

CSU is vanuit diverse vestigingen landelijk actief in schoonmaak. De onderneming heeft hoofdvestigingen in Uden, Amsterdam, Apeldoorn, Barendrecht, Eindhoven en Den Haag. CSU biedt werk aan ruim 15.000 mensen en behoort tot de top 3 van schoonmaakbedrijven in Nederland. Steeds meer organisaties kiezen voor CSU’s excellente operatie en hospitality. Ook onze visie op innovatie is hierbij van doorslaggevend belang.

Producttips

Volg F-Facts

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste facility nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.

Word lid van F-Facts Facility Platform