Logo
  • Nieuws
  • 23 juni 2020

Hologram hostess voor eerste contact

De eerste groet in het gebouw van schoonmaakbedrijf CSU komt voortaan van een hostess in hologramvorm: Facility Host Almina. Almina staat klaar om werknemers en bezoekers bij binnenkomst welkom te heten, te informeren over geldende hygiëneprotocollen en op andere manieren te informeren.

Beeld Hologram hostess voor eerste contact

Almina is gemodelleerd naar de dame die normaal gesproken al hostess is en leiding geeft aan de facilitaire diensten. Wat de projectie uniek maakt is dat het op sensoren reageert. De animatie is dus niet alleen een ‘loop’ die zich telkens herhaalt, maar het past zich aan op de aan- of afwezigheid van bezoekers. Die sensorgevoeligheid is een primeur die (nog) nergens anders gebruikt is aldus de intitiatiefnemers.

Media Hologram was bezig met de ontwikkeling van het hologram. De noodzaak van een contactloos ontvangst hielp de ontwikkelingen te versnellen, waardoor het hologram er binnen een half jaar al staat.

Contactloos maar persoonlijk

John van Hoof, voorzitter Raad van Bestuur bij CSU: “We laten graag aan onze klanten zien dat we continu op zoek zijn naar innovaties die een balans vinden tussen high tech en high touch. Dat is een combinatie waar wij voor staan binnen de hospitality. We denken met het hologram een hele persoonlijke manier gevonden te hebben om onze gasten op een contactloze manier aan te spreken.”

Producttips

Volg F-Facts

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste facility nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.

Word lid van F-Facts Facility Platform