Logo
  • Nieuws
  • 26 augustus 2019
  • Bron: CSU

Aanmelden voor de CSU Innovatie Award 2019 is nog twee weken mogelijk

De zoektocht van Schoonmaakbedrijf CSU naar impactvolle ideeën startte in juni. Inmiddels heeft het bedrijf al een aantal mooie ideeën voor de gehele facilitaire branche mogen ontvangen. Concepten waarbij domotica of robotica een rol speelt, of gewerkt wordt met nieuwe technologieën als Virtual Reality of Augmented Reality. Deze innovatieve ideeën maken impact en sluiten daarmee naadloos aan bij de innovatieve missie die CSU voor ogen heeft: de omgeving gelukkiger, gezonder en gelukkiger maken. 
Meedingen en meedoen is nog steeds mogelijk, en CSU adviseert start-ups, studenten en ondernemers dan ook om hun idee zeker in te sturen vóór 11 september aanstaande.

Beeld Aanmelden voor de CSU Innovatie Award 2019 is nog twee weken mogelijk

Een professionele jury gaat na de sluitingstermijn alle inschrijvingen deskundig beoordelen, en uit deze groep een zestal inschrijvingen nomineren. De geselecteerde ondernemers mogen op maandag 7 oktober hun idee live gaan pitchen voor deze jury. Dat pitch-event zal plaats vinden op het Circuit van Zandvoort: een heel bijzondere locatie die sinds jaar en dag snelheid, innovatie en doorzettingsvermogen samenbrengt.

Stemronde

Deze zes pitches worden opgenomen en ingezet voor een geheel nieuw element in het awardproces. Van 10 t/m 17 oktober kan namelijk iedereen via de site van CSU stemmen op één van deze pitches. Zo geeft CSU het publiek een kans om mee te beslissen over het beste idee voor de facilitaire branche. De ondernemer met de meeste stemmen staat op 14 november als één van de drie finalisten op het podium in De Efteling. De andere twee finalisten worden door de jury gekozen. Tijdens de feestelijke awarduitreiking in De Efteling wordt de winnaar van de CSU Innovatie Award bekendgemaakt.

Succesversnelling voor de winnaar

De winnaar van de CSU Innovatie Award mag rekenen op een investeringsbudget van € 10.000,- én professionele ondersteuning. Zo krijgt de awardwinnaar toegang tot relevante netwerken, coaching en een marketing-boost om het idee daadwerkelijk naar een volgende versnelling te kunnen brengen.

CSU is vanuit diverse vestigingen landelijk actief in schoonmaak. De onderneming heeft hoofdvestigingen in Uden, Amsterdam, Apeldoorn, Barendrecht, Eindhoven en Den Haag. CSU biedt werk aan ruim 15.000 mensen en behoort tot de top 3 van schoonmaakbedrijven in Nederland. Steeds meer organisaties kiezen voor CSU’s excellente operatie en hospitality. Ook onze visie op innovatie is hierbij van doorslaggevend belang.

Producttips

Volg F-Facts

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste facility nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.

Word lid van F-Facts Facility Platform