Logo
  • Nieuws
  • 4 juni 2020
  • Bron: De Volkskrant

1, 2 of 3x in de week naar kantoor. ‘Sommigen krijgen een priorityprofiel’

Accountants- en advieskantoor PwC neemt binnenkort een app in gebruik waarmee medewerkers een bureau kunnen reserveren. In principe is dat voor één dag in de week. Maar ‘sommigen krijgen een priorityprofiel, die mogen bijvoorbeeld één, twee of drie keer per week komen.’

Beeld 1, 2 of 3x in de week naar kantoor. ‘Sommigen krijgen een priorityprofiel’

Onder die groep vallen onder anderen alleenstaanden, kleinbehuisden en expats met een beperkt sociaal netwerk legt ‘demand manager facility management’ Marjolein Kurstjens uit in de Volkskrant. Mensen in een risicocategorie wat betreft leeftijd of gezondheid kunnen thuis blijven werken. Mochten ze toch willen komen dan kan dat, het is ook voor hen hier veilig aldus bestuurslid Marc Borggreven.

Hygiënehost

Om de anderhalve meter zoveel mogelijk te waarborgen heeft PwC straks een ‘hygiënehost’ die werknemers aan de veiligheidsvoorschriften herinnert. Looppaden worden bestickerd. En in de lift mogen maximaal 2 personen.
Verder denkt het coronataskforceteam na over de mobiliteit van hun werknemers. Zo kunnen cursussen verspreid over Nederland en ontmoetingen in het buitenland ook op de langere termijn misschien best digitaal.

Producttips

Volg F-Facts

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste facility nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.

Word lid van F-Facts Facility Platform