Logo
  • Nieuws
  • 23 juni 2015
  • Bron: Planon

Verbeter uw toegankelijkheid met mobiele selfservice

Eindgebruikers verwachten 24 uur per dag, zeven dagen per week eenvoudig toegang tot allerlei soorten dienstverlening. Van het reserveren van een vergaderzaal, het melden van een storing tot  het aanvragen van een nieuwe laptop. Selfservice is een bewezen concept om tegemoet te komen aan deze verwachtingen.

Beeld Verbeter uw toegankelijkheid met mobiele selfservice

Omdat eindgebruikers geen FM- of vastgoed-‘experts' zijn, hebben ze behoefte aan eenvoudig toegankelijke, relevante oplossingen. ‘One-size-fits-all’ gaat hier simpelweg niet op. Gebruikers verwachten contextgevoelige en intuïtieve gebruikersinteractie die aansluiten op hun specifieke behoeften, op verschillende devices.

Dankzij de smartphone is het veel gemakkelijker geworden om duidelijk te communiceren met alle betrokken partijen. Door technici en field engineers uit te rusten met specialistische apps krijgen deze gebruikers on- en offline toegang tot hun werkvoorraad, bijbehorende informatie, veiligheidsvoorschriften en andere relevante functionaliteiten.

Gratis webinars

Planon heeft onlangs Planon Universe gelanceerd: een Integrated Workplace Management System (IWMS) dat rolgebaseerde interactie biedt en eindgebruikers eenvoudig toegang geeft tot FM- en vastgoeddiensten. Op één enkel – volledig Cloud-gebaseerd – geïntegreerd platform. Op donderdag 25 juni 2015 om 16.00 uur organiseert Planon een webinar over hoe eenvoudig toegankelijke en relevante selfservice-functionaliteiten bijdragen aan succesvol gebruik van een IWMS. Wilt u gratis deelnemen aan dit webinar? Registreer u dan hier

Op donderdag 2 juli 2015 om 16.00 uur organiseert Planon een webinar over hoe innovatieve mobiele apps uw field engineers verbinden met de backoffice en hen ondersteunen in het efficiënt, snel en veilig uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden. Registreer u hier om gratis deel te nemen

Planon is een internationale softwareleverancier die organisaties ondersteunt organisaties bij het integraal stroomlijnen van alle bedrijfsprocessen rondom gebouw, mens en werkplek. Planon-oplossingen realiseren efficiency, duurzaamheid en kostenreductie in deze processen en dragen concreet bij aan klanttevredenheid en productiviteit.

Producttips

Volg F-Facts

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste facility nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.

Word lid van F-Facts Facility Platform