Logo
  • Nieuws
  • 7 februari 2018

Holografische interactieve assistent wint noviteitenprijs

De holografische interactieve assistent van PRSONAS is op de Vakbeurs Facilitair uitgeroepen tot het meest innovatieve product van 2018. De onafhankelijke vakjury van FGNoviteitenprijs is van mening dat deze assistenten de volgende generatie in selfservice oplossingen zijn.

Beeld Holografische interactieve assistent wint noviteitenprijs

De PRSONAS holografische assistent is de nieuwste generatie selfservice oplossing, waarbij met behulp van holografische projecties, augmented en virtual reality, de assistent kan optreden als receptioniste, productspecialist of gastvrouw. Door de geautomatiseerde contactmomenten nemen de assistenten veel werk uit handen van facilitair personeel. Daarnaast is het mogelijk de data van de contactmomenten op te slaan en te analyseren.

Meerwaarde

De jury prijst niet alleen het innovatieve karakter van PRSONAS, maar ook de vooruitstrevendheid waarmee G10 het product in de markt zet. Door G10 is deze Amerikaanse innovatie nu ook in Nederland binnen handbereik. De holografische interactieve assistenten leveren volgens de jury een meerwaarde voor bedrijven, winkels, instellingen of op evenementen.

Producttips

Volg F-Facts

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste facility nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.

Word lid van F-Facts Facility Platform