Logo
  • Nieuws
  • 11 oktober 2019

Stem nu op jouw favoriete idee voor de facilitaire branche

In de zoektocht naar het meest impactvolle idee voor de facilitaire branche zijn inmiddels nog zes kandidaten over. Het publiek kan tot en met 20 oktober een stem uitbrengen en daarmee bepalen wie op 14 november als derde finalist van de CSU Innovatie Award 2019 op het podium komt te staan.

Beeld Stem nu op jouw favoriete idee voor de facilitaire branche

Uit alle inzendingen heeft devakjury 6 innovaties geselecteerd:

  • Happy Slider - Sneller, laagdrempeliger én leuker real-time klantsentiment verzamelen op een manier die past bij het natuurlijk gedrag van mensen.
  • Metal Fuel Systeem - Circulaire infrastructuur voor schone energie om toekomstige energiebehoefte te verduurzamen middels de opslag en verbranding van ijzerpoeder.
  • Ollot Zelfrooster-software - Platform dat voor toename van autonomie, werkplezier en welbevinden zorgt door werknemers zelf hun rooster samen te laten stellen.
  • Spacetime Layers - Platform dat organisaties in staat stelt locatie-specifieke informatie beschikbaar te maken via een app opgebouwd uit kaartlagen: Layers.
  • Tapster - Een app, die innovatie terugbrengt op de werkvloer door medewerkers te betrekken bij het aandragen, beoordelen en evalueren van ideeën.
  • Voting Bin - Uniek, in het oog springend product waarmee recyclen en schoonhouden van uiteenlopende locaties aantrekkelijker wordt gemaakt voor bezoekers.

De ondernemers van deze innovaties hebben hun idee aan de vakjury gepitcht. De jury heeft uitgebreid vragen kunnen stellen en alle pitches beoordeeld op originaliteit, impact, toepasbaarheid en ondernemerschap. Nu is het de beurt aan het publiek om de ideeën te beoordelen.

Van elke pitch is een video gemaakt, waarop gestemd kan worden. Zo kan iedereen mee beslissen wie de derde finalist van de CSU Innovatie Award gaat worden. De andere twee finalisten worden door de CSU vakjury geselecteerd.

Awarduitreiking

Op 21 oktober is duidelijk wie de drie finalisten zijn. Dan is het nog een paar weken tot de feestelijke Awarduitreiking in De Efteling. Op 14 november wordt daar bekend wie de winnaar is. Deze ondernemer ontvangt een succesversneller met een investeringsbudget van € 10.000,- én kan rekenen op professionele ondersteuning zoals toegang tot relevante netwerken, coaching en een marketing-boost.

Ga naar de CSU Innovatie Award-site om de pitches te bekijken en te stemmen.

CSU is vanuit diverse vestigingen landelijk actief in schoonmaak. De onderneming heeft hoofdvestigingen in Uden, Amsterdam, Apeldoorn, Barendrecht, Eindhoven en Den Haag. CSU biedt werk aan ruim 15.000 mensen en behoort tot de top 3 van schoonmaakbedrijven in Nederland. Steeds meer organisaties kiezen voor CSU’s excellente operatie en hospitality. Ook onze visie op innovatie is hierbij van doorslaggevend belang.

Producttips

Volg F-Facts

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste facility nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.

Word lid van F-Facts Facility Platform