Logo
  • Nieuws
  • 25 juni 2019
  • Bron: CSU

Innovatief idee? Schrijf je in voor de CSU Innovatie Award 2019

Studenten, start-ups en jonge ondernemers kunnen vanaf nu innovatieve, impactvolle ideeën voor de facilitaire branche aanmelden. Ze dingen dan mee naar de CSU Innovatie Award. Inschrijven kan tot en met elf september.

Beeld Innovatief idee? Schrijf je in voor de CSU Innovatie Award 2019

Schoonmaakbedrijf CSU is naast scherp op schoon ook heel scherp op frisse concepten en innovatieve diensten. In haar dienstverlening streeft het bedrijf steeds naar een gelukkige, gezonde en gastvrije omgeving. De CSU Innovatie Award is in 2018 in het leven geroepen om ideeën te ondersteunen die dit streven mee kunnen verwezenlijken. Na een succesvolle eerste editie zet CSU nu haar zoektocht voort naar deze ideeën voor de gehele facilitaire branche.

Het versnellen van succes

De CSU Innovatie Award is een succesversneller en brengt impactvolle innovaties direct in de spreekwoordelijke volgende versnelling. Zo ontvangt de winnaar een investeringsbudget van € 10.000,- én professionele ondersteuning. Denk aan coaching, toegang tot relevante netwerken en een marketing-boost om het idee goed in de markt te kunnen zetten. Een kick-start naar succes.

Ideeën met een positieve impact

Bij de CSU Innovatie Award staat innovatie met een positieve impact centraal. Alles wat helpt om het werk makkelijker, fijner, gezonder en socialer te maken. Denk aan technologische ontwikkelingen als sensor based cleaning en robotisering, maar ook sociale innovaties. Vorig jaar werd de allereerste Award uitgereikt aan Warp Industries. Zij presenteerden hun concept van 360-graden video waarmee ze organisaties virtueel trainen in levensechte situaties. Guido Helmerhorst, Chief Growth Officer bij Warp: “Het winnen van de prijs droeg bij aan de versnelling van een aantal features op onze roadmap en leads naar mogelijke klanten.”

Live pitchen op Zandvoort

Vanaf nu kunnen ideeën aangemeld worden via www.csu.nl/innovatieaward. Een speciale vakjury beoordeelt de inzendingen op originaliteit, impact, toepasbaarheid en ondernemerschap. Uit alle inzendingen worden zes ondernemers genomineerd, die op zeven oktober hun idee live pitchen op het Circuit van Zandvoort: dé spot waar snelheid en succes letterlijk en figuurlijk centraal staan. Uiteindelijk staan drie finalisten op veertien november op het podium in De Efteling, waar de CSU Innovatie Award 2019 wordt uitgereikt.

CSU is vanuit diverse vestigingen landelijk actief in schoonmaak. De onderneming heeft hoofdvestigingen in Uden, Amsterdam, Apeldoorn, Barendrecht, Eindhoven en Den Haag. CSU biedt werk aan ruim 15.000 mensen en behoort tot de top 3 van schoonmaakbedrijven in Nederland. Steeds meer organisaties kiezen voor CSU’s excellente operatie en hospitality. Ook onze visie op innovatie is hierbij van doorslaggevend belang.

Producttips

Volg F-Facts

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste facility nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.

Word lid van F-Facts Facility Platform