Logo
  • Achtergrond
  • 5 maart 2020
  • Planon

Analytics: organisatorische doelstellingen vertalen naar specifieke meetwaarden voor vastgoed en FM

Wilt u de totale kosten per werkplek meten? De bezettingsgraad van uw gebouwen? Het energieverbruik van het woon-werkverkeer van medewerkers? Wat u meet, moet afhankelijk zijn van de doelstellingen van uw organisatie, dat wil zeggen de missie, visie, strategie en waarden die van toepassing zijn voor het werk van alle medewerkers.
Beeld Analytics: organisatorische doelstellingen vertalen naar specifieke meetwaarden voor vastgoed en FM

Voorbeeld van meetwaarden afgeleid van de organisatorische doelen

In de onderstaande tabel ziet u hoe deze organisatorische doelstellingen worden vertaald naar specifieke meetwaarden voor vastgoed- en facility management.

Bron: Whitepaper Voorspel de toekomst met analytics - Hoe u data over uw bedrijfsvastgoed- en facility management gebruikt om de waarde voor de organisatie aan te tonen.

Planon is een internationale softwareleverancier die organisaties ondersteunt organisaties bij het integraal stroomlijnen van alle bedrijfsprocessen rondom gebouw, mens en werkplek. Planon-oplossingen realiseren efficiency, duurzaamheid en kostenreductie in deze processen en dragen concreet bij aan klanttevredenheid en productiviteit.

Producttips

Volg F-Facts

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste facility nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.

Word lid van F-Facts Facility Platform