Logo
  • Nieuws
  • 22 juli 2021
  • Bron: RTL Nieuws

Medewerkers Apple op z’n vroegst in oktober weer naar kantoor

Oorspronkelijk zouden Apple-medewerkers in september weer op kantoor moeten verschijnen maar dit is met minstens een maand uitgesteld zo bericht RTL Nieuws.

Beeld Medewerkers Apple op z’n vroegst in oktober weer naar kantoor

Volgens bronnen bij Bloomberg geeft Apple medewerkers een maand van tevoren aan wanneer ze weer naar kantoor moeten.

Moeten 3 dagen per week naar kantoor

Moeten in dit geval. Topman Tim Cook zei eerder dat medewerkers geacht worden minstens 3 dagen per week op kantoor te werken. Daar waren veel medewerkers het niet mee eens en zouden langer fulltime thuis willen werken in verband met de stijgende besmettingscijfers. Ook willen sommigen ook op de lange termijn fulltime thuis blijven werken zodat ze een huis in een goedkopere regio kunnen betrekken. Zij startten daarvoor een petitie.

Hybride winkelconcept

In Amsterdam is de Apple Store op het Leidseplein deze week gesloten vanwege de hoge besmettingscijfers. Op de langere termijn zouden de winkelmedewerkers wellicht ook vanuit huis kunnen werken. Apple is namelijk een hybride winkelconcept aan het onderzoeken. Dit aangezien klanten veelal online kopen. En dat naar verwachting ook na de pandemie blijven doen.

Producttips

Volg F-Facts

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste facility nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.

Word lid van F-Facts Facility Platform