Logo
  • Nieuws
  • 1 mei 2019

Werk jij in het lelijkste kantoor van Nederland? Ja? Geef het dan op voor een make-over

Ditt Officemakers is op zoek naar het 'Lelijkste Kantoor Van Nederland’! Iedereen wordt daarom uitgedaagd om zijn of haar kantoor in te sturen voor de competitie. Op 21 juni wordt de winnaar bekend van een heuse office-make-over. 

Beeld Werk jij in het lelijkste kantoor van Nederland? Ja? Geef het dan op voor een make-over

Ben jij van mening dat je werkt op 'een lelijk kantoor', vind je dat jouw werkplek echt niet meer kan, stuur dan gedurende de komende zes weken via de site Het lelijkste kantoor van Nederland een foto, een filmpje of wat dan ook van dat 'lelijke kantoor', van die onmogelijke werkplek.

Iedereen mag meedoen: van beveiliger tot directielid, van stagiair tot bestuursvoorzitter. Een brede en deskundige jury, bestaande uit vertegenwoordigers van alle partners van deze actie, kiest uit de binnengekomen inzendingen 'Het Lelijkste Kantoor Van Nederland’. Van dat lelijke kantoor maakt een team van ontwerpers, kantoorinrichters en interieurbouwers vervolgens iets moois. Voor een bedrag ter waarde van 10.000 Euro.

Producttips

Volg F-Facts

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste facility nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.

Word lid van F-Facts Facility Platform