Logo
  • Achtergrond
  • 15 juli 2021
  • -

Terug naar een veilige, hygiënische werkvloer... De eerste indruk telt!

Straks, wanneer mensen weer teruggaan naar de werkvloer, wilt u hen een veilige & prettige werkomgeving bieden. De vloer is het meest in het oog springende element in een ruimte. Is de vloer goed onderhouden en schoon? Dan voelt dit veilig. Meer dan ooit, is deze eerste indruk van belang. Dit is dan ook het uitgelezen moment voor een NUL-beurt van vloer en eventueel meubilair!
Beeld Terug naar een veilige, hygiënische werkvloer... De eerste indruk telt!

Vlekkeloos is veilig

De NUL-beurt houdt in dat de vloeren, dat kunnen alle soorten vloeren zijn, zodanig behandeld worden dat deze weer als nieuw ogen. Ze worden tevens direct beschermd tegen toekomstige vlekvorming en slijtage. Ook kan hierbij het meubilair worden meegenomen. Meubelstoffen worden gereinigd en vlekken worden verwijderd.

Vloer en meubilair weer als nieuw en beschermd

In onderstaande tabel wordt per vloersoort weergegeven wat een NUL-beurt precies inhoudt.

Overdag aan de slag

Door de lage bezetting op de kantoren kan, zonder hinder, gewoon overdag aan de slag worden gegaan. Geheel volgens de richtlijnen van het RIVM.

‘Een goed onderhouden vloer geeft een verzorgde uitstraling, zorgt voor optimale hygiëne èn een langere levensduur’

Voordelen NUL-beurt

  • Geen hinder van de werkzaamheden
  • De vloer weer als nieuw
  • Langere levensduur
  • Duurzame oplossing

Onderhoud vloer The Edge Amsterdam

Progenta staat al 30 jaar voor vlekkeloos vloeronderhoud. De specialisten van Progenta verzorgen periodieke onderhoudsbeurten, NUL-beurten, coatings en audits.
Zo ook op een locatie van Deloitte, ‘The Edge’, op de Zuidas in Amsterdam (zie foto). In dit duurzame kantoorgebouw verzorgt Progenta al een aantal jaren het periodieke onderhoud van de vloeren.

Vlekkeloos is veilig: gratis proefbehandeling vloer

Profiteer nu van de kennismakingsactie van Progenta: een gratis proefbehandeling in één ruimte bij u op locatie! Progenta.com/nl/vlekkeloos-is-veilig

Producttips

Volg F-Facts

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste facility nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.

Word lid van F-Facts Facility Platform