Logo
  • Download
  • 7 mei 2014

Hospitality Group ontwikkelt programma voor zorg instelling

Stichting Groenhuysen biedt op 26 locaties zorg- en dienstverlening voor ouderen. Pieter Tilroe, verantwoordelijk voor zes locaties, waaronder de Zellebergen, is samen met Hospitality Group(Training & Development) het programma Geïnspireerd Werken gestart voor alle medewerkers – zorg en facilitair. Deze integrale benadering en de betrokkenheid van alle medewerkers in een vroeg stadium zijn uniek en vernieuwend.
Beeld Hospitality Group ontwikkelt programma voor zorg instelling

Download

Type:
PDF
Grootte:
4 pagina's
Download
Aangeboden door:
Hospitality Group

“Met het programma wil Groenhuysen zich nog verder onderscheiden met haar zorg- en dienstverlening. Bewoners en gasten dienen de locaties te ervaren als een hotelvoorziening en alle vormen van zorg- en dienstverlening te associëren met kwaliteit, keuze, service en gastvrijheid.”, aldus Pieter. Dit vraagt om een andere benadering en inrichting van het bedrijfsproces en om het verder ontwikkelen van gastvrij gedrag van organisatie en medewerkers. Zoveel mogelijk behoud van de regie over het eigen leven voor de bewoners én tevreden bewoners en gasten zijn belangrijke uitgangspunten.

Hospitality Group is het advies- en projectmanagementbureau voor hospitality, facility management, huisvesting en inkoop. ‘Creating better places’ is onze missie.

Producttips

Ook interessant