Logo
  • Nieuws
  • 16 juli 2018

Hospitality Fest 2018: verras met dat ene stapje extra!

Excellente service verlenen, iemand op een bijzondere manier welkom heten, een ervaring creëren... Het is makkelijker gezegd dan gedaan. Hoe overtref je de verwachtingen van de klant? Hoe verras je met dat ene stapje extra? Tijdens de tweede editie van het Hospitality Fest op 10 september kunt u hier weer volop inspiratie voor opdoen.

Beeld Hospitality Fest 2018: verras met dat ene stapje extra!

Vorig jaar werd het Hospitality Fest voor het eerst gehouden en dit werd zo enthousiast ontvangen door de bezoekers, dat F-Academy – verantwoordelijk voor opleidingen en events vanuit F-Facts – opnieuw een verrassend programma voor u heeft samengesteld. “De stemming zat er tijdens de eerste editie meteen goed in - de mensen stonden op de banken - en dat voor een maandagochtend!,” aldus Peter van den Hout, programmamanager van F-Academy. “Het was de eerste keer dat we op deze manier een dag voor facility professionals aanboden. Geen traditioneel congres waarbij veel informatie wordt 'gezonden', maar een informele festival-setting met veel ruimte voor interactie, beleving en het delen van ervaringen op het gebied van hospitality.”

Tijdens de eerste editie volgden de deelnemers unieke workshops om gastvrijheid zelf te ervaren. Zo hield de workshop ‘Hoe gastvrij ben je eigenlijk?’ een verrassende spiegel voor. In de workshop ‘het FEEST-model’ gingen deelnemers aan de slag met interne gastvrijheid. Blije medewerkers zorgen tenslotte voor blije klanten. En in de workshop ‘Impact met lichaamstaal’ oefende men op hilarische wijze met een eerste onvergetelijke indruk, zowel positief als negatief.

Van gastvrij leiderschap tot Nudging

Geheel volgens de festivalformule geldt bij het Hospitality Fest het credo ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’. “Je kunt je niet van tevoren aanmelden voor specifiek sessies, je moet ter plekke kiezen en vol is vol,” legt Van den Hout uit. “Dat was vorig jaar wel even wennen voor de deelnemers, omdat ze het moeilijk vonden om te kiezen uit al het moois dat werd aangeboden. Dit jaar zorgen we dan ook voor meer zaalcapaciteit, zodat we eventuele ‘laatkomers’ niet snel hoeven teleur te stellen.”

Ook dit jaar biedt het Hospitality Fest weer een gevarieerd programma. Onder de bezielende leiding van hospitality experts Laura de la Mar en Suzan Vink doet u inspiratie op tijdens workshops en interactieve sessies en leert u van uw gastvrije collega’s. “Dit jaar gaan we weer een stapje verder,” aldus Van den Hout. “Zo zijn er workshops over gastvrij leiderschap, Emotionele Intelligentie en Nudging, waarmee je onbewust gedrag kunt beïnvloeden. En wat dacht je van creatief gasten verrassen op basis van mindmapping en etiquette in gastvrijheid? Kortom, te veel om op te noemen!”

Bekijk het complete programma op www.hospitalityfest.nl of meld u nu aan met vroegboekkorting geldig tot en met 9 augustus.

Producttips

Volg F-Facts

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste facility nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.

Word lid van F-Facts Facility Platform