Logo
  • Nieuws
  • 7 juli 2020

Terug naar kantoor, maar hoe? De impact van corona op de employee journey en workplace experience

Vanwege de versoepeling van de coronamaatregelen zijn veel organisaties zich aan het voorbereiden op de terugkeer van hun medewerkers naar de werkvloer. Hoe maak je de juiste keuzes bij de (her)inrichting van de werkplekken? En wat wordt de impact op de employee journey en workplace experience? Deze gratis webinaropname biedt inspiratie en praktijkcases voor een aanpak die past bij uw organisatie.

Beeld Terug naar kantoor, maar hoe? De impact van corona op de employee journey en workplace experience

Het anderhalvemeter kantoor met vaste werkplekken voorzien van plexiglas schermen en eenrichtingsverkeer op de gang: er wordt momenteel volop gewerkt aan het corona-proof maken van de werkomgeving. Welke maatregelen worden echt overwogen door organisaties en welke maatregelen klinken leuk maar doet eigenlijk niemand? En zijn alle aanpassingen wel nodig als een groot deel van de medewerkers onverhoopt thuis kan of moet blijven werken?

En heeft u al nagedacht over de effecten voor uw organisatie op de langere termijn? Houdt u wel voldoende rekening met de drijfveren en behoeften van de medewerkers? Want wat wordt de uiteindelijke impact op de organisatiecultuur en de workplace experience?

In deze webinaropname nemen Bote Scholtens, adviseur Huisvesting, Vastgoed & FM bij Twynstra Gudde, en Bas Drijfhout, WOrkplace consultant bij Twynstra Gudde, u stap voor stap mee in het maken van keuzes voor een werkomgeving die past bij uw organisatie.

Aan bod komt onder meer:

  • Prioriteiten bepalen voor het corona-proof maken van de werkomgeving: welke acties kun je vanuit facility en HR het beste wel/niet in gang zetten?
  • Thuiswerken versus kantoor: hoe ga je om met de personeelsbezetting?
  • Impact van corona op de employee journey en workplace experience
  • Hoe creëer je draagvlak bij medewerkers (en directie)?
  • Hoe zorg je ervoor dat de nieuwe werkomgeving goed aansluit bij de organisatiecultuur?

Producttips

Volg F-Facts

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste facility nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.

Word lid van F-Facts Facility Platform