Logo
  • Nieuws
  • 2 januari 2013
  • Claudio Lange

MVO-manager van het jaar: Annette van Waning

Op het 13de Nationaal Sustainability Congres is Annette van Waning (MVO Manager bij Vebego) verkozen tot 'MVO Manager van het Jaar 2012'.

Beeld MVO-manager van het jaar: Annette van Waning

Milieuvriendelijk opereren in de schoonmaaksector is voor Van Waning vanzelfsprekend. Vanuit die basis heeft zij bij Vebego (een familiebedrijf dat zich vooral richt op schoonmaak- en uitzenddiensten) vooral ook de sociale kant van MVO vormgegeven. Alle aspecten komen samen in Vebego-dochter Hago NEXT, een nieuw schoonmaakconcept waarin alles draait om de schoonmaakmedewerker, duurzame inzetbaarheid en persoonlijke groei van medewerkers, ook aan de onderkant van de arbeidsmarkt. Van Waning is de gangmaker en ambassadeur van deze visie.

Spreker tijdens seminar

Annette van Waning is ook een van de sprekers tijdens het seminar 'Voorsprong door de Code en dienstverlening 2.0'. Tijdens het seminar laat ze zien hoe u met de code Verantwoordelijk Marktgedrag het beste uit uw medewerkers kunt halen. Meer informatie en aanmelden


 

Producttips

Volg F-Facts

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste facility nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.

Word lid van F-Facts Facility Platform