Logo
  • Download
  • 3 juni 2020

Whitepaper Real Estate IT Strategies

Dankzij de opkomst van API’s, open IWMS-platforms en PropTech-start-ups is het aantal mogelijke IT-strategieën voor vastgoed- en facility management de laatste jaren flink toegenomen. Dit nieuwe Verdantix-rapport analyseert de vier voornaamste strategieën voor de aanschaf van vastgoed- en FM-software en beschrijft de implicaties van elke strategie op de lange termijn. Het rapport bevat tevens enkele belangrijke vragen die u helpen te bepalen welke softwarestrategie het beste past bij uw organisatie.
Beeld Whitepaper Real Estate IT Strategies

Download

Type:
PDF
Grootte:
9 pagina's
Download
Aangeboden door:
Planon

Enkele belangrijke take-aways:

  • vier IT-strategieën om te overwegen bij het automatiseren van vastgoed- en facility managementprocessen
  • strategieën van peers met betrekking tot vastgoed- en facility managementsoftware voor de komende vijf jaar
  • belangrijke vragen om te beantwoorden bij het (her)definiëren van de IT-strategie voor vastgoed- en facility management
  • de voor- en nadelen van zowel een strategie op basis van één geïntegreerde oplossing, als een strategie op basis van point solutions

Download de gratis whitepaper(Engels).

Planon is een internationale softwareleverancier die organisaties ondersteunt organisaties bij het integraal stroomlijnen van alle bedrijfsprocessen rondom gebouw, mens en werkplek. Planon-oplossingen realiseren efficiency, duurzaamheid en kostenreductie in deze processen en dragen concreet bij aan klanttevredenheid en productiviteit.

Producttips

Ook interessant

Ook interessant

Whitepaper Real Estate IT Strategies
Download de gratis whitepaper

Volg F-Facts

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste facility nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.

Word lid van F-Facts Facility Platform