Logo
  • Achtergrond
  • 21 maart 2018
  • Planon

Digitalisering van asset- en onderhoudsmanagement, ook uw prioriteit?

Waarschijnlijk stemt iedere facility, maintenance of real estate manager ermee in: het verlagen van de operationele en onderhoudskosten is een van de grootste uitdagingen op het gebied van asset- en onderhoudsmanagement. Digitalisering met behulp van een Integrated Workplace Management System (IWMS) is een van de manieren om deze uitdaging aan te gaan.
Beeld Digitalisering van asset- en onderhoudsmanagement, ook uw prioriteit?

Een IWMS biedt de mogelijkheid om onderhoudsprocessen volledig opnieuw te ontwerpen en te vereenvoudigen om ze goedkoper, sneller en duurzamer te maken. In combinatie met mobiele apparaten, het Internet of Things en Building Information Modeling (BIM) versterken deze voordelen. Bijvoorbeeld het automatisch verzenden van werkorders naar technici in het veld via een mobiele app.

Op 17 april om 11:00 uur organiseert Planon een gratis webinar om u te laten zien hoe u het meeste uit deze voordelen kunt halen.

Planon is een internationale softwareleverancier die organisaties ondersteunt organisaties bij het integraal stroomlijnen van alle bedrijfsprocessen rondom gebouw, mens en werkplek. Planon-oplossingen realiseren efficiency, duurzaamheid en kostenreductie in deze processen en dragen concreet bij aan klanttevredenheid en productiviteit.

Producttips

Volg F-Facts

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste facility nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.

Word lid van F-Facts Facility Platform