Logo
  • Nieuws
  • 16 januari 2013
  • Claudio Lange

Hago Zorg nog 2 jaar partner Ziekenhuis Amstelland

Ziekenhuis Amstelland in Amstelveen heeft haar samenwerking met Hago Zorg verlengd met twee jaar en twee optiejaren. Hago Zorg verzorgt sinds mei 2008 de schoonmaak van de poliklinieken, het OK-complex en de niet-patiëntgebonden afdelingen. De overeenkomst wordt nu uitgebreid met de overname van de schoonmaak van enkele patiëntgebonden afdelingen en het aansturen van de eigen dienst.

Beeld Hago Zorg nog 2 jaar partner Ziekenhuis Amstelland

Hago Zorg gaat schoonmaken volgens het outputgerichte concept 'Glanzend Resultaat'. Hierbij staat een resultaat- en belevingsgerichte samenwerking centraal en vindt schoonmaak niet langer alleen plaats volgens traditionele werkprogramma's, maar op basis van een menukaart waarop per ruimte is aangegeven wat de (eind)gebruiker belangrijk vindt. Het idee erachter is beschikbare tijd efficiënter besteden en beter inspelen op individuele wensen en behoeften, met als uiteindelijk doel een optimalisatie van de gebruikerstevredenheid.

Opleiding

Om Glanzend Resultaat gedegen te implementeren worden schoonmakers opgeleid op het gebied van werkinhoud, het gebruik van hulpmiddelen en het effectief samenwerken in een team. Daarnaast wordt er ook veel aandacht besteed aan communicatievaardigheden.

Hago Zorg

Hago Zorg is een landelijk opererend schoonmaakbedrijf met ervaring in schoonmaakdienstverlening in de gezondheidszorg en ruim drieduizend medewerkers in dienst. Het bedrijf is actief op het gebied van (medische) schoonmaak en services 'rondom het bed' bij ruim honderdzestig zorgorganisaties.

Code Verantwoordelijk Marktgedrag in de praktijk

Weet u hoe u de Code Verantwoordelijk Marktgedrag in de praktijk moet toepassen? En welke andere mogelijkheden er zijn om dankzij uw medewerkers grote stappen te maken in uw facilitaire dienstverlening? Tijdens het seminar 'Voorsprong door de Code en Dienstverlening 2.0' laten we zien hoe uw mensen (meer) het verschil voor u kunnen maken. Meer informatie en aanmelden

Producttips

Volg F-Facts

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste facility nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.

Word lid van F-Facts Facility Platform