Logo
  • Nieuws
  • 20 augustus 2018

Ron Brouwer versterkt facilitair team Defensie

Per 1 augustus is Ron Brouwer toegetreden tot de Sectie FM als Senior Medewerker Facility Management bij het ministerie van Defensie, Defensie Ondersteuningscommando. Van 2002 tot en met 2006 was hij hoofdredacteur van Facility Management Magazine, de voorloper van F-Facts.

Beeld Ron Brouwer versterkt facilitair team Defensie

Bij Defensie gaat Brouwer aan de slag in het team van Ian van der Pool, voormalig voorzitter van de beroepsvereniging FMN en voorzitter van de normcommissie NEN-ISO-14001 voor FM. Van der Pool is tevens voorzitter van het expertisecentrum FM dat het Ministerie van Defensie omvat.

Van 2006 tot en met 2016 was Brouwer docent Engels en Facility Management bij de Haagse Hogeschool. Daarnaast is hij als zelfstandig ondernemer van C1rcularMovement.com ontwerper en uitvoerder van in-company trainingen Engels en aanbieder van masterclasses, trainingen, workshops op diverse deelgebieden binnen FM.

Producttips

Volg F-Facts

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste facility nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.

Word lid van F-Facts Facility Platform