Logo
  • Nieuws
  • 10 november 2017

Provincie Groningen, ANWB en Provincie Limburg genomineerd voor de Facility Beleving Award 2017

Ook dit jaar krijgt het best presterende facilitair bedrijf dat het afgelopen jaar de dienstverlening heeft laten beoordelen door haar interne klanten de Facility Beleving Award. Zo ook de ANWB. Erik de Jonge, manager Business Services, stroomlijnde de servicedesk en zorgde ervoor dat het facility management beter zichtbaar werd binnen de gehele organisatie. 

Beeld Provincie Groningen, ANWB en Provincie Limburg genomineerd voor de Facility Beleving Award 2017

Onderzoeks- en adviesbureau Integron reikt de prijs voor het achtste jaar op rij uit. De winnaar neemt de award in ontvangst op 7 december 2017 tijdens de Dag van de Gastbeleving, georganiseerd door Albron en Integron.

Jaarlijks voert Integron voor ruim 60 organisaties onderzoek uit onder interne klanten naar de beleving van het facilitair bedrijf. De genomineerde organisaties zijn geselecteerd op basis van het algemene tevredenheidscijfer in relatie tot de diensten en producten die het facilitair bedrijf levert.

Zichtbaarheid FM

Om bij te kunnen dragen aan het succes van de organisatie, zoeken facilitaire bedrijven naar een optimale aansluiting tussen het dienstverleningspakket enerzijds en de wensen van de interne klant anderzijds. Dit vraagt om meer beweging naar de klant. De facilitair manager wordt steeds meer een marketeer, die een duidelijke visie moet hebben op het dienstverleningspakket en de wijze waarop de communicatie daaromtrent wordt georganiseerd.
Om dit te kunnen bereiken is het van belang de zichtbaarheid van FM te vergroten. Erik de Jonge Manager Business Services bij de ANWB heeft dit in de praktijk gebracht. Om tot een integrale dienstverlening te komen, plaatste De Jonge allereerst de afdelingen vastgoed en facilities bij elkaar. De intensievere samenwerking die dit vereiste, bewerkstelligde hij door te sturen op een gedragsverandering bij zijn mensen.

Lees hier meer over de case van de ANWB

Producttips

Ook interessant