Logo
  • Nieuws
  • 3 januari 2014
  • Peter van den Hout

Patricia van Straaten benoemd tot Directeur FGB Facility Development

Met ingang van 1 januari 2014 beschikt FGB Facility Group over een aparte tak waarin de opleidings- en trainingsactiviteiten zijn gebundeld. Patricia van Straaten is benoemd tot Directeur van FGB Facility Development en gaat zich toeleggen op de ontwikkeling en positionering van dit nieuwe bedrijfsonderdeel.

Beeld Patricia van Straaten benoemd tot Directeur FGB Facility Development

Van Straaten is al langere tijd verbonden aan FGB; de laatste 2,5 jaar was zij actief als Commercieel Manager. FGB Facility Development gaat zich richten op het aanbieden van opleidingen, trainingen, workshops en coaching van medewerkers en management in het facilitaire werkveld.

Samen met de collega’s van FGB Facility Management, FGB Facility & Real Estate en FGB Facility Professionals adviseren en begeleiden circa 70 adviseurs en interimmanagers vraagstukken en projecten op het gebied van Facility Management, Inkoop en Huisvesting.

FGB Facility Group is een management- en adviesorganisatie op het gebied van Facility Management, vastgoed en inkoop.

Producttips

Ook interessant

Voorspel de toekomst met analytics
Download de gratis whitepaper

Volg F-Facts

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste facility nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.

Word lid van F-Facts Facility Platform