Logo
  • Nieuws
  • 20 april 2020

Cedeo-erkenning: Hoog rapportcijfer voor F-Academy

Certificeringsorganisatie Cedeo heeft MindCampus - Opleidingen en media in april 2020 opnieuw voor twee jaar het predicaat 'Cedeo-erkend' verleend voor de programma's van F-Academy en HR Academy. De tweejaarlijkse erkenning is voor de vijfde achtereenvolgende keer verleend. Opnieuw met een recordhoge klanttevredenheid van 97,6%!

Beeld Cedeo-erkenning: Hoog rapportcijfer voor F-Academy

Er zijn in Nederland ruim 10.000 commerciële opleidingsinstituten die een veelvoud aan maatwerk- en open opleidingen aanbieden. Om zicht te bieden op instituten die aantoonbaar naar tevredenheid van bedrijven en organisaties cursussen, trainingen, opleidingen, organisatieadvies of coaching hebben verzorgd, voert Cedeo te Rotterdam klanttevredenheidsonderzoeken uit onder inkopers van deze diensten.

Een Cedeo-erkenning wordt uitsluitend verleend aan organisaties waarvan is gebleken dat minimaal 80 procent van de klanten tevreden tot zeer tevreden is over de kwaliteit van de opleidingen en de performance van het opleidingsinstituut. Op dit moment zijn op deze wijze zo’n 160 instituten door Cedeo gecertificeerd voor open bedrijfsopleidingen.

Wat betekent Cedeo voor u?

Juist omdat zo weinig commerciële opleidingsinstituten in Nederland het predicaat 'Cedeo-erkend' heeft, zijn we erg trots op deze erkenning. Het laat u zien dat u kunt vertrouwen op onze F-Academy en HR Academy. Want de opleidingen die wij verzorgen, zijn aantoonbaar - in de vorm van kwalitatieve en kwantitatieve criteria - naar volle tevredenheid van de klanten.

Voor de periode 2020-2022 heeft deze Cedeo-erkenning extra glans door de hoogste gemeten klanttevredenheid van de vier verleende erkenningen, van maar liefst 97,6%!

Klanten Vertellen

Naast de Cedeo-erkenning, bieden ook de evaluaties van deelnemers op de review-website Klanten Vertellen inzicht in de kwaliteit van onze opleidingen. Hieruit blijkt eveneens dat de programma's met fraaie cijfers worden beoordeeld en van harte worden aanbevolen. Kijk op Klanten Vertellen wat uw collega's over ons zeggen.

F-Academy organiseert al vele jaren opleiding- en trainingsprogramma’s voor facility professionals. De facilitaire seminars, masterclasses, leergangen en events ondersteunen de professionals bij het optimaal uitvoeren van hun dagelijks werk binnen de facilitaire organisatie. De programma’s besteden o.a. aandacht aan kennisoverdracht omtrent actuele trends en ontwikkelingen binnen het vakgebied en actuele wet- en regelgeving. Ook wordt gewerkt aan het ontwikkelen van competenties en vaardigheden van de deelnemers. Onze programma's zijn gericht op het werkveld van het facilitair bedrijf en gaan in op thema's als gastvrijheid/hospitality, servicedesk, regievoering, NEN en strategisch facility management.

Producttips

Volg F-Facts

Word gratis lid en ontvang op dinsdag en donderdag het laatste facility nieuws in uw mailbox! Én als lid krijgt u ook toegang tot exclusieve online artikelen.

Word lid van F-Facts Facility Platform